top of page

Palveluja yrityksille

Haluatko tuoda yrityksesi esille visuaalisesti upeilla valokuvilla ja videoilla? Etsitkö ammattitaitoista valokuvaus- ja videotuotantotiimiä, joka tuo brändisi eloon? Älä etsi enää - olemme täällä auttamassa!

Tarjoamme laadukasta valokuvaus- ja videotuotantopalvelua yrityksille. Olipa kyseessä tuotevalokuvat, yritysesittelyvideot, mainosvideot tai asiakasreferenssit, meillä on tarvittava osaaminen ja välineistö toteuttaa tarpeesi.

Valokuvaus- ja videopalveluidemme avulla voimme auttaa sinua luomaan vakuuttavaa visuaalista sisältöä, joka houkuttelee asiakkaita ja vahvistaa brändisi viestiä.

Tee vaikutus ja erottaudu kilpailijoista ammattimaisilla valokuvilla ja videoilla. Ota meihin yhteyttä tänään ja anna meidän auttaa sinua tuomaan brändisi eloon upeiden visuaalisten sisältöjen avulla!

Kuvapankki_edited.jpg

Kuvapankki

  80kuvaa   2100€ alv 0

      50 kuvaa  1200€ alv 0   

    25 kuvaa   700€ alv 0    

 Haluatko käyttää ammattilaisten otteella kuvattuja kuvia yrityksesi tarpeisiin?  Olet juuri löytänyt etsimäsi!

Anna yrityksesi loistaa ammattilaisella valokuvien avulla. 

Rekrykuvat    

    50 kuvaa  1200€ alv 0   

25  kuvaa     700€ alv 0   

Haluatko kuvia, jotka heijastavat yrityksesi ainutlaatuista ilmapiiriä ja houkuttelevat potentiaalisia työnhakijoita? Etsitkö ammattilaisen ottamia rekrykuvia, jotka vangitsevat yrityksesi tunnelman ja kulttuurin täydellisesti? Olemme täällä auttaaksemme!

Houkuttele parhaat osaajat yritykseesi ammattilaisen ottamilla rekrykuvilla.

rekry_edited.jpg
Tuotekuvat_edited.jpg

Tuotekuvat  Alk 130€/kuva   alv 0

Haluatko herättää kiinnostuksen ja myyntiä tuotteillasi? Etsitkö ammattilaisen ottamia tuotekuvia, jotka välittävät tuotteidesi laadun ja houkuttelevuuden? Meillä on ratkaisu sinulle!Tuotekuvissamme yhdistyy tyylikkyys, ammattimaisuus ja visuaalinen houkuttelevuus. Tavoitteenamme on esitellä tuotteesi parhaalla mahdollisella tavalla ja tuoda esille niiden ainutlaatuisuus ja ominaisuudet.

Mainoskuvat  Alk 350€/kuva alv 0

Tervetuloa mainoskuvien maailmaan, missä luovuus ja visuaalinen viestintä yhdistyvät täydellisesti. Meidän yrityksemme tarjoaa ainutlaatuisia ja ammattimaisia mainoskuvapalveluita, jotka auttavat sinua välittämään viestisi tehokkaasti ja vangitsemaan asiakkaiden mielenkiinnon.
Eikö sinulla ole vielä selkeää visiota? Ei huolta! Autamme sinua löytämään oikeanlaisen lähestymistavan ja konseptin mainoskuville. Meidän kuvaaja on tuoresti palkittu pronssilla maailman cupissa mainoskuva sarjassa.

Mainoskuvat.jpg
Henkilöstö_edited.jpg

 
               Henkilöstökuvat                    
   alle   5 hlö 70€/kuva alv0
   yli    5 hlö, 60€/kuva alv0
   yli  10 hlö 50€/kuva alv0
   yli 20 hlö 40€/kuva alv0 

On aika antaa kasvot yrityksellesi! Henkilöstökuvauksemme tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden esitellä työntekijäsi ja tuoda esiin yrityksesi inhimillisen puolen.

Yrityksen menestyksen takana on aina sitoutuneet ja taitavat työntekijät. Kuvat auttavat tuomaan esiin työntekijöidesi persoonallisuuden, asiantuntemuksen ja sitoutumisen. Kuvat kertovat tarinan heidän roolistaan yrityksessäsi ja välittävät lämmintä ja ammattimaista tunnelmaa.

bottom of page