top of page

Palveluja yksityisille

Täältä löydät suosituimmat valokuvauspalvelumme yksityisasiakkaille. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa, otathan rohkeasti yhteyttä. Muotoilemme sinulle yksilöllisen kuvaushetken.

Lakkiaiset mainos_edited.png

Valmistujaiset   
160€   5 kuvaa  (lisäkuva 10€)

Jokainen valmistujaismuotokuva kertoo oman ainutlaatuisen tarinansa.Ne tallentavat hetken, jossa yksi luku sulkeutuu ja toinen avautuu.Valmistujaiskuvaukset tarjoavat myös mahdollisuuden jakaa ylpeyttä läheisten, perheen ja ystävien kanssa. Tervetuloa!

Taaperot    
 160 €   5 kuvaa (
lisäkuva 10€)

Tervetuloa taaperokuvaukseen, missä tallennamme pienokaistesi suloisia hetkiä! Kuvaukset ikuistavat vilpittömät naurut, uteliaat silmät ja pienet seikkailijat, jotka tutkivat maailmaa innokkaasti.Käytämme leikkisiä asetelmia ja suloisia rekvisiittoja, jotta kuvat heijastavat taaperon iloa ja persoonallisuutta. Tervetuloa tallentamaan pienokaisesi valloittava elämän vaihe

Lapsikuvaus mainos.jpg
Untitled-1_edited.jpg

HAUTAJAISVALOKUVAUS

-Siunaustilaisuuden  265€
-Siunaustilaisuuden ja hautaansaato  365€ Siunaustilaisuuden ja muistotilaisuuden 435 €.
-Siunaustilaisuuden, hautaansaaton ja    muistotilauisuuden  550€

Edustus ja Profiili 
160€  4kuvaa  (lisäkuva 10€)

Edustuskuvaukset tarjoavat mahdollisuuden näyttää parasta puoltasi ja luoda vaikuttavaa kuvamateriaalia ammatillisiin tarpeisiin. Kameran linssin läpi näemme itsevarmuutesi, karismaattisuutesi ja valmiutesi loistaa.Kuvissa näkyvät tyylisi, asenteesi ja ammattitaitosi, jotka välittyvät katsojalle vaikuttavana viestinä.Autamme sinua erottumaan joukosta. Tervetuloa!!

Edustuskuvat_edited.jpg
Fine art_edited.jpg

Fine Art 
500€    (sis muah)

Tervetuloa fine art -kuvauksen maailmaan, Fine art -kuvaukset tarjoavat mahdollisuuden ikuistaa ainutlaatuisia hetkiä taiteellisella ja tunteisiin vetoavalla tavalla. Kameran linssin läpi näemme kauneuden yksityiskohdat, herkkyyden ja syvyyden. Jokainen fine art -kuva on taideteos itsessään. Kuvat välittävät tunnelmia, tarinoita ja symboliikkaa, jotka herättävät katsojassa tunteita ja ajatuksia. Kuvauksissa pyrimme luomaan visuaalisesti upeita kohtauksia, käyttäen valoa, varjoja ja kompositiota taidokkaasti. Käytämme myös ammatti maskeraajaa ja kampaajaa.  Hinta sisältä palaveri pre_kuvaus.Tervetuloa!!

Koirakuvaus miljöössä
160€  (4kuvaa)   

Koirien valokuvaus miljöössä antaa mahdollisuuden ikuistaa ainutlaatuisia hetkiä ja luoda muistoja, jotka säilyvät ikuisesti. Jokainen koiranomistaja ansaitsee kauniita kuvia lemmikistään, jotka he voivat ihailla ja muistella lämmöllä. Olen onnekas saadessani yhdistää rakkauden valokuvaamiseen ja koiriin, ja pyrin aina luomaan kuvia, jotka tuovat iloa ja koskettavat sydämiä.

Koirat miljössä mainos copy_edited.jpg
bottom of page